Dragi prijatelji, 

kao što smo već najavili, obaveštavamo vas da smo uveli određene novine koje se tiču članstva u Ujedinjenim ribolovcima Srbije.
Naime, ove godine će članarina biti po principu donacija. Ne želimo da nikoga uslovljavamo određenim ciframa, već svako od zainteresovanih može sam odlučiti koliko novca će uplatiti na ime članarine, a kroz donaciju. Želimo da napomenemo da donacija neće biti uslov za učlanjenje. Svako može postati naš član i potpuno besplatno. Dovoljno je samo da popunite online obrazac i automatski ćete postati naš član.

Ime i prezime :
Email :
Adresa :
Mesto :
Telefon :


Ako uz članstvo poželite da dobijete i našu člansku kartu i bedž, molimo vas da po modelu priložene uplatnice popunite iznos od minimum 200 dinara (naravno, svako može da odluči da li želi da uplati i više) u najbližoj pošti ili banci i da nam pošaljete fotografisanu ili skeniranu uplatnicu sa vašim podacima za slanje (ime, prezime i adresa) na mejl:

clanstvo@ujedinjeniribolovcisrbije.rs

 

uplatnica clanstvo

Sigurni smo da će ove izmene u odnosu na prethodnu godinu pogodovati svim našim sadašnjim i budućim članovima, jer šta nas bude više, bićemo jači.
Hvala svima na pokazanom interesovanju za naš rad. Mi sa svoje strane obećavamo da ćemo nastaviti da se kao udruženje građana borimo za dobrobit naših voda i ribljeg fonda.
Koristimo ovu priliku, da pozovemo sve kolege ribolovce koji su voljni da nam pomognu i koji misle da mogu doprineti radu našeg udruženja, da nam se jave ili putem mejla ili porukom putem naše Facebook stranice. Svi ljudi dobre volje su dobrodošli.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su odlučili da postanu deo naše porodice, uz obećanje da ćemo se svim silama truditi i raditi na tome da naše vode ponovo budu čiste i pune ribe. Naravno, ovo je proces koji će trajati, ali mi smo tu i nemamo nameru da stanemo. Samo uz vašu pomoć svi zajedno možemo biti još jači i predstavljati snagu koja se respektuje.

Hvala vam svima na velikom interesovanju, podršci i razumevanju. Bistro!

Napomena: kolege ribolovci koji su već naši članovi i imaju člansku kartu i bedž ne moraju tražiti novu člansku kartu. Dovoljno je da uplate donaciju, ako žele.

 

Prijava

Gosti

Imamo 32 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2018 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.