ursDragi prijatelji, poštovane kolege,kao što ste verovatno primetili, mi do sada ni jednu poruku ili komentar koji su objavljeni na našoj facebook stranici, nismo brisali. Naravno, podrazumeva se da svaki napisani komentar posetioca naše stranice predstavlja njegov lični stav i mišljenje.Mi kao Ujedinjeni ribolovci Srbije, ne podržavamo, ne podstrekavamo, niti promovišemo bilo koji oblik nasilja, fizičkog ili verbalnog! Naše delovanje jeste i biće, isključivo u okviru zakona Republike Srbije.

 

Dragi prijatelji, poštovane kolege,
kao što ste verovatno primetili, mi do sada ni jednu poruku ili komentar koji su objavljeni na našoj zvaničnoj Facebook stranici, nismo brisali. Naravno, podrazumeva se da svaki napisani komentar posetioca stranice predstavlja njegov lični stav i mišljenje.
Mi kao Ujedinjeni ribolovci Srbije, ne podržavamo, ne podstrekavamo, niti promovišemo bilo koji oblik nasilja, fizičkog ili verbalnog! Naše delovanje jeste i biće, isključivo u okviru zakona Republike Srbije.
Zato vas molimo i apelujemo: nemojte ulaziti u bilo kakve sukobe sa ribokradicama, verbalne ili fizičke i nemojte pozivati na nasilje bilo koje vrste! Nemojte uzimati zakon u svoje ruke! Sve nas podjednako iritira bezvlašće na vodi, ali moramo biti pribrani i reagovati adekvatno. Ono što možete uraditi je da dokumentujete, zapišete mesto, vreme, metod ribokrađe, a ako mozete fotografišite ili napravite video i pošaljite Ujedinjenim ribolovcima Srbije. Verujemo da svi imate pri sebi telefon, pa pozovite čuvarsku službu ili policiju. Telefone ovih službi ćemo uskoro objaviti na ovoj stranici i sajtu. Njima takođe predočite iste dokaze koje ste i nama poslali. Dokumentovanje ribokrađe će nam svakako pomoći da vršimo pritisak bilo direktno, bilo putem medija, i nateramo vlasti i nadležne da pooštre i sprovode kontrolu.
Mislimo da je to jedini ispravan put. Hvala vam na razumevanju.

Prijava

Gosti

Imamo 3 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2023 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.