humanitarna kolega

Dragi prijatelji,
kao što smo već najavili, humanitarna aukcija ribolovačkog pribora kojom sakupljamo sredstva za našeg obolelog kolegu Zorana Miloševića u Facebook grupi Humanitarne aukcije Ujedinjenih Ribolovaca Srbije  je počela i trajaće do nedelje 14.02.2016. godine u 12h.

Uz ovo, najavljujemo još neka događanja koja će pratiti ovu našu akciju. Naime, u nedelju, 14. februara, u beogradskom klubu "Kuglaš", ulica Đušina br. 5, od 10 - 14h, organizovaćemo tri prateće manifestacije.
Prva će biti humanitarna aukcija ribolovačkog pribora uživo, gde će svi koji dođu moći da doniraju nešto svog pribora i stave ga na prodaju po ceni koju sami odrede. Za pribor donet u klub neće biti aukcije, već će biti prodavan po cenama određenim od strane darodavca.Sva sredstva prikupljena od prodaje ovakvog pribora biće uplaćena na račun kolege Zorana Miloševića za koga i pravimo ovu aukciju.
Drugo, svako će moći da donese pribor i da ga ponudi na prodaju ili razmenu. Ovo će biti kupoprodajni deo manifestacije i neće biti vezan za humanitarnu aukciju.
I treće, u okviru celokupne manifestacije, ukratko ćemo upoznati sve prisutne sa osnovnim ciljevima Ujedinjenih ribolovaca Srbije, našim planovima, akcijama i pravcima delovanja. Potrudićemo se da odgovorimo na sva vaša pitanja, razrešimo eventualne nedoumice i u živom razgovoru i susretu sa vama prikažemo ko smo i šta smo.
Ulaznice će koštati simboličnih 100 dinara i sav prihod koji bude sakupljen od njihove prodaje biće doniran u humanitarne svrhe i uplaćen direktno na račun našeg obolelog kolege...
I još jedna lepa stvar, prvih 150 posetilaca koji dođu i plate ulaznicu, dobiće na poklon bedž sa znakom Ujedninjenih ribolovaca Srbije!
U prilogu ove najave prilažemo i mapu na kojoj se vidi gde se klub Kuglaš tačno nalazi. Za one koji dolaze prvi put, recimo samo da će klub veoma lako naći, a da sam prostor odiše prijatnom atmosferom, tako da smo sigurni da ćete se lepo osećati. Sa vama će biti generalni sekretar URS Milan Došen i članovi Upravnog odbora URS Aleksandar Vasović, Vladimir Jovicki, Velibor Tepić i Vladimir Stakić.
Dobro došli !

mapa kuglaš

 

Prijava

Gosti

Imamo 5 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2023 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.