qm

14.03.2017. Kao što smo već najavili, pokrećemo još jednu veliku anketu, kojom želimo da konkretnim brojkama odredimo godišnji doprinos prosečnog rekreativnog ribolovca budžetu Republike Srbije i da ovim istraživanjem ustanovimo koliko država prihoduje od rekreativnih ribolovaca po svakom kilogramu ribe koji oni uhvate.

Ovo je svima nama izuzetno važno, zbog daljeg pritiska na nadležne, da zaštitu ribljeg fonda podignu na viši nivo, ali i da shvate koliki potencijal za našu državu predstavlja rekreativni ribolov. Ako doprinos rekreativnih ribolovaca budžetu Republike Srbije bude prepoznat i shvaćen na ozbiljan način, imaćemo argument više da tražimo odgovoran i ozbiljan stav nadležnih u odnosu na sve vrste ribokrađe, kao i neohodnost zaštite ribljeg fonda u našim vodama.
Popunjavanje ankete će vam oduzeti samo nekoliko minuta, a podaci koje dobijemo će nam biti od ogromne važnosti. Molimo vas da anketu popunjavate objektivno, kako bismo dobili najpreciznije moguće podatke, što je u interesu svih nas. Naravno da određeni procenat greške uvek postoji, ali smo sigurni da ćemo dobiti reprezentativni uzorak sa kojim ćemo izaći pred nadležne.

Anketu možete popuniti ako kliknete OVDE!

Dozvolite da vam ovde napomenemo da je naša prethodna anketa bila izuzetno uspešna, upravo zahvaljujući vama, kao i da znate da smo njene rezultate već predstavili nadležnima iz resornih ministarstava. Ta anketa je naišla na veliko zanimanje nadležnih, a njeni rezultati su već ozbiljno razmatrani. Očekujemo da isto bude i sa ovom novom anketom.
Još jednom vas pozivamo da se odazovete i da date svoj mali, ali značajan doprinos borbi za čiste vode bogate ribom. Hvala svima unapred!

Prijava

Gosti

Imamo 16 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2018 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.