anketa sm

22.12.2016. Anketa Ujedinjenih ribolovaca Srbije je završena. Hvala svima koji su je popunili. Rezultate ćemo objaviti uskoro, čim sortiramo i sredimo podatke. 

Dragi prijatelji, Molimo vas da popunite anketu Ujedinjenih ribolovaca Srbije o tome kako se i koliko čuvaju vode na kojima pecamo. Anketa je anonimna.

Prikupljeni podaci će nam pomoći da dobijemo realniju sliku ugroženosti voda, radu ribočuvarske službe i korisnika ribolovnih područja i da na osnovu njih tražimo da se stvari poprave. Anketa će biti otvorena naredne dve nedelje.

Važna napomena:

kada smo odlučili da pristupimo izradi i objavljivanju naše ankete, znali smo da će reakcije biti različite. Jedna (veća) grupa ribolovaca je, opravdano, želela da ima neke pokazatelje o stanju na našim vodama, dok je druga (manja) grupa smatrala da je situacija jasna i da za nikakvim anketama nema potrebe.
Koliko je nama poznato, ovakvu anketu do sada verovatno niko nije sprovodio (izvinjavamo se ako jeste) i smatrali smo da je izuzetno korisno i neophodno imati podatke koji dolaze direktno od ribolovaca, to jest od direktno zainteresovane grupe ljudi.
Da li je anketa objavljena kasno? Svakako nije, jer ovakvih anketa, kao što rekosmo, do sada i nije bilo, pa ovde svakako važi ona narodna "bolje ikad nego nikad".
Koliko god mi mislili da je sve poznato, ipak je nepohodno i više nego korisno, imati egzaktne podatke, koji se mogu upotrebiti u neke izuzetno bitne svrhe. Naravno, kod ovakvih anketa uvek postoji određeni procenat greške, ali će dobijeni podaci ipak dati dovoljno preciznu sliku o stanju na našim vodama.
Zato vas pozivamo da odvojite minut svoga vremena i popunite anketu, jer će dobijeni rezultati biti dragoceni svima nama.
Da parafraziramo genijalnog Laneta Gutovića: "ne može da škodi, a čim ne škodi, znači da koristi". 
PS. Hvala svima koji su do sada popunili anketu, a hvala i svima onima koji će je tek popuniti.

anketa b

Anketu može popuniti na sledećem linku:

https://www.surveymonkey.co.uk/r/VZKF5ZS

Hvala vam na odvojenom vremenu, 

Ujedinjeni ribolovci Srbije

Prijava

Gosti

Imamo 35 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2018 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.