hajrusa

15.11.2016. Pre dve nedelje završena je 15. humanitarna aukcija u organizaciji Ujedinjenih ribolovaca Srbije. S obzirom na to da je prošlo dovoljno vremena da svi uplate, pošalju ili prime predmete sa licitacije, možemo sa velikim zadovoljstvom konstatovati da je i ova humanitarna aukcija u potpunosti uspela.

Ovu humanitarnu aukciju ribolovačkog pribora organizovali smo u Fejsbuk grupi Humanitarne aukcije Ujedinjenih ribolovaca Srbije za malenu Hajrušu Hazirović iz Sjenice, koja je u požaru izgubila sve što je imala. Aukcija je organizovana zajedno sa Fejsbuk grupom Vratili Adu Ciganliju (sportskim ribolovcima). Administratorima grupe se zahvaljujemo na uspešnoj i plodnoj saradnji.

hajrusa hazirovic

Na licitaciju je stavljeno 90 predmeta, za 13 predmeta nije bila ponudjena nijedna suma, a za ostalih 77 predmeta ukupno je izlicitirano 54.650 dinara.
Kao što je pravilima i predviđeno, kompletno prikupljena sredstva sa ove aukcije, kupci su uplaćivali direktno na račun male Hajruše.

hajrusa1

Niže možete videti samo jedan sasvim mali deo od ukupno 90 predmeta koji su bili na licitaciji:

hajrusa5

hajrusa4

hajrusa3

hajrusa2

Veliko hvala svim učesnicima koji su na bilo koji način doprineli aukciji i pomogli da Hajrušina porodica bude korak bliže normalnom životu. U ime Ujedinjenih ribolovaca Srbije, malenoj Hajruši želimo da što pre prebrodi ovu nevolju i vrati se normalnom životu.

Do sledece aukcije, Bistro!

Prijava

Gosti

Imamo 5 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2020 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.