urs011sm

14.11.2016. Poštovane kolege ribolovci,
ovim putem vas obaveštavamo da je krajem oktobra 2016. godine u Beogradu konstituisan Beogradski odbor Ujedinjenih ribolovaca Srbije.

urs011 1

U skladu sa već proklamovanim ciljevima URS, Beogradski odbor će se baviti zaštitom reka, jezera, bara, kanala i potoka beogradskog ribolovnog područja od ribokrađe i zagađenja, kao i edukacijom dece, mladih i odraslih.
Beograd je jedinstven grad. Ima četiri reke, dvadesetak jezera, tri kanalske mreže i preko stotinu potoka. Taj ogroman ribolovački potencijal je u očajnom stanju. Reke su na kritičnom nivou zagađenja, obale su uzurpirane ili zapuštene a riblji fond je na granici obnovljivosti. Hiljade beogradskih ribolovaca, ljubitelja reka i prirode, bespomoćno decenijama posmatra urušavanja tog značajnog nacionalnog resursa. Zbog alarmantne situacije na beogradskom ribolovnom području odlučili smo da osnujemo odbor koji bi se bavio rešavanjem svih problema na teritoriji grada Beograda, ali i šire, u skladu sa ciljevima Ujedinjenih ribolovaca Srbije.

urs011 2

Informacije o aktivnostima ovog odbora biće objavljivane na ovom sajtu kao i u našoj novootvorenoj Fejsbuk grupi Beogradski odbor URS 011. Takođe vas obaveštavamo da je osnivanje Beogradskog odbora samo prvi korak ka osnivanju odbora i u drugim gradovima na teritoriji republike Srbije. O svim aktivnostima vezanim za osnivanje odbora, na vreme ćemo vas izveštavati, a takođe vas pozivamo da svojim delovanjem, sugestijama, predlozima i savetima pomognete u našem daljem radu. Hvala svima i Bistro!

urs011 3

Prijava

Gosti

Imamo 39 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2018 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.