lorist sajt

04.10.2016. - U periodu od 28. septembra do 02. oktobra ove godine, u Novom Sadu je održan 49. međunarodni sajam lova, ribolova i sporta - LORIST.
Ujedinjeni ribolovci Srbije su na ovoj manifestaciji imali svoj štand na kojem je bilo dosta različitih aktivnosti. Dodelili smo plakete najboljim ribočuvarima i stekli nove prijatelje.

lorist01

Ujedinjeni ribolovci Srbije i sajam LORIST, dodelili su u subotu, 01. oktobra 2016. godine plakete ribočuvarima Bogdanu Latasu i Milanu Iliću iz Malog Zvornika, kao i Oliveru Adžiću i Slavoljubu Krstiću iz Pančeva, za izuzetan doprinos u očuvanju ribljeg fonda i savesno obavljanje dužnosti ribočuvara.
Uz plakete, ribočuvarima smo simoblično poklonili klocere, kako bi sa njima mogli da povade još više mreža!
Kao što se vidi, svetlih primera ima, a mi se nadamo da će ih biti sve više. URS će, sa svoje strane, redovno pohvaljivati i dodeljivati priznanja najboljima.

lorist03

lorist04

Posle dodele priznanja, posedeli smo sa nagrađenim ribočuvarima i upoznali se iz prve ruke o svim problemima sa kojima se svakodnevno susreću, kao i planovima i aktivnostima koje će preduzimati ubuduće, kako bi Zvorničko jezero i Tamiš bili što bolje čuvani i puni ribe.

lorist02

lorist05

Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je naš nastup na LORIST-u uspeo i da ćemo i ubuduće učestvovati na ovoj i ostalim sajamskim manifestacijama.

lorist06

LORIST2016

Prijava

Gosti

Imamo 9 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2020 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.