urs logo png small

Dragi prijatelji, poštovane kolege,

u skladu sa našim obećanjem o javnosti u radu i objavljivanju svih bitnih podataka koji se tiču broja primljenih članova i prikupljenih sredstava, ovim putem vas obaveštavamo sledeće:

1. Na Osnivačkoj skupštini URS, odžanoj 31.01.2016. godine u Borči imali smo ukupno 47 osinivača, koji su plaćanjem članarine na licu mesta postali članovi URS;

2. Od momenta kada smo počeli sa prijemom članova elektronskim putem (uplatom u pošti i slanjem podataka na mejl) ukupno smo primili 42 člana;

3. Na sajmu "Fishing Show 2016" u Novom Sadu primili smo ukupno 107 članova;

4. Od kako smo počeli prijem članova u pojedinim beogradskim prodavnicama ribolovačkog pribora, do ovog momenta imamo evidentirana 3 člana.

Prema ovim podacima, do 27. marta 2016. godine, učlanili smo ukupno 199 ljudi.

Na sve koji su se učlanili u naše udruženje do sada, ne gledamo samo kao na članove koji će popuniti brojeve za nekakve statistike, već kao deo naše narastajuće porodice istomišljenika, koja se se okupila na istom zadatku - da popravimo stanje na našim vodama.

Ovde moramo napomenuti da u ovaj broj nisu ušli podaci od naših poverenika, jer se ti podaci upravo obrađuju. Čim budemo znali broj članova primljenih preko poverenika (a to će biti uskoro), ubacićemo i taj podatak ovde.

Od srca hvala svima koji su nam se pridružili u ovoj zajedničkoj borbi. Hvala i onima koji će tek postati deo Ujedinjenih ribolovaca Srbije. Hvala i onima koji možda neće formalno postati naši članovi, ali nas već sada podržavaju u radu, jer znamo da i takvih ima. Njihova podrška nam je takođe značajna.

Prva sledeća prilika za druženje sa Vama je već od 30. marta na Beogradskom sajmu, na 38. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova, na kojem ćemo imati svoj štand. Očekujemo vas!

Bistro svima! Vaši Ujedinjeni ribolovci Srbije.

Prijava

Gosti

Imamo 15 gostiju i nema članova online

                                                                   Copyright © 2018 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.