anketa sm 2018

02.03.2018. Dragi prijatelji, poštovane kolege ribolovci, odlučii smo da pokrenemo novu anketu pod nazivom “Anketa Ujedinjenih ribolovaca Srbije o rekreativnom ribolovu 2018”.

Prethodne ankete koje smo pravili u saradnji sa vama pokazale su se izuzetno korisnim, jer smo dobili mnoge egzaktne podatke, koji se mogu upotrebiti kao jaki argumenti u razgovorima sa nadležnim organima. Moramo reći da ovakve ankete do sada verovatno niko nije sprovodio (izvinjavamo se ako jeste), pa smo iz tog razloga smatrali da je izuzetno korisno i neophodno imati podatke koji dolaze direktno od ribolovaca, to jest od direktno zainteresovane grupe ljudi.
Dozvolite da vam napomenemo da su naše prethodne ankete bile izuzetno uspešne, upravo zahvaljujući vama, kao i da znate da smo dobijene rezultate predstavili nadležnima iz resornih ministarstava. Sve naše dosadašnje ankete su naišle na veliko zanimanje nadležnih, a njihovi rezultati su ozbiljno razmatrani. Očekujemo da isto bude i sa ovom anketom.

anketa b n

Dakle, popunjavanje nove ankete će vam oduzeti samo nekoliko minuta, a podaci koje dobijemo će nam biti od ogromne važnosti. Molimo vas da anketu popunjavate objektivno, kako bismo dobili najpreciznije moguće podatke, što je u interesu svih nas. Između ostalog, od suštinske važnosti je da što objektivnije procenite rad korisnika koji gazduju vodama, kako bismo dobili preciznu sliku o tome ima li promena u odnosu na prethodnu godinu i na taj način vidimo postoje li pomaci u pozitivnom (ili negativnom) smislu.
Naravno da određeni procenat greške uvek postoji, ali smo sigurni da ćemo dobiti reprezentativni uzorak sa kojim ćemo izaći pred nadležne, kao i da će dobijeni podaci ipak dati dovoljno preciznu sliku o stanju na našim vodama.
Trudili smo se da pitanja sastavimo maksimalno razumljivo i izaberemo ona koja će na najbolji način dati sliku o stanju na našim vodama.
Još jednom vas pozivamo da se odazovete i da date svoj mali, ali značajan doprinos borbi za čiste vode bogate ribom. Hvala svima unapred.
Anketu možete popuniti klikom na donji link:

https://www.surveymonkey.com/r/8YW3YT5

UJEDINJENI RIBOLOVCI SRBIJE

Prijava

Gosti

Imamo 2 gosta i nema članova online

                                                                   Copyright © 2018 Ujedinjeni Ribolovci Srbije. All rights reserved.